ngulit - Ofruesi më i mirë i lirë i forumeve të forumit në internet
forum i lirë | regjistrohuni për forum të lirë | Top 20 forumet | mbështetje | ngulit
headermap rect rect rect rect rect
headerbottom
më i mirë Webforum që nga viti 2004
ngulit
 • 104 gjuhë të përdoruesve në dispozicion
 • Pa kosto, kufij ose reklama
 • Nëndomain ose domen i nivelit të lartë
 • Dizajn i vetë duke përdorur Style Admin
 • Zhvillim konstant (2023)
 • Sipërfaqja më e qartë
 • Koha e zakonshme e ngarkimit 0,1 sekonda
 • Instalohet si aplikacion
 • Encryption vazhdueshme
 • Përgjegjës edhe për smartphones
 • Vetë grafik i kokës, koha e shkurtër e lëvizjes
 • Më e fuqishme phpBB XTE 4.3
 • Optimizuar për motorët e kërkimit
 • Lidhja e CDN (Cloudflare)
 • më shumë ...Shënoni përgjigjet e sakta në pyetje
  Kërkimi i plotë i tekstit dhe kërkimi i avancuar
  Mesazhe private dhe biseda live
  Regjistri dhe statistikat e përdoruesit
  Paralajmërimet dhe flokët
  Identifikohu përmes Facebook-ut është e mundur
  Bashkëngjitjet e dokumenteve dhe pamja e shtypur
  Ndani dhe bashkoni postimet
  Mbështet Messenger (Skype, Facebook)
  Kockat për moderim dhe administrim
  Njoftime dhe piecing
  Avatarët, radhët, të dhëna të profilit të avancuar
  Bookmark dhe postimet e fundit
  Formatimi i postimeve
  Cilësimet për përdoruesit dhe grupet
  Sondazhet me zgjedhje të shumëfishta
  # Mbështetje Hashtag në postimet
  Përgjigje të shpejta dhe Kuotat
  Postoni parapamje, buzëqeshje, nënshkrime
  Shfaq tema të ngjashme
  Përmbledhjet automatike të tekstit
  Lejet dhe kontrolli i qasjes
  Bulk e-mail dhe njoftime
  Njoftim për postimet e reja
 • Forum i posaçëm në vend të grupit Facebook!
 • Përqendrohuni në temat në vend të njerëzve
 • Kontributet kanë përfitime afatgjata
 • Asnjë shitje e të dhënave të përdoruesit
 • Mund të gjenden nëpërmjet motorëve të kërkimit
 • Vendndodhja e të dhënave është Austria
 • Asnjë kaos temë ose kufizim teksti
 • Pa censurë dhe emra të vërtetë
ngulit

Mohim dhe shtypje

Dipl.-Ing. Reinhard Schagerer
Vjenë, Austri
webmaster@schagerer.com

Raportimi i përmbajtjes së paligjshme në forume: abuse@schagerer.com
Ju lutemi citoni citate dhe arsyetojini ato në mënyrë laike në përputhje me ÖStGB.
1. Përgjegjësia për përmbajtjen e kësaj faqe interneti
Ne po zhvillojmë vazhdimisht përmbajtjen e kësaj faqeje interneti dhe përpiqemi të sigurojmë informata korrekte dhe të përditësuara. Për fat të keq, ne nuk mund të marrim asnjë përgjegjësi për korrektësinë e të gjithë përmbajtjes në këtë faqe, veçanërisht për ato të ofruara nga palë të treta. Për përmbajtjen e forumeve të ruajtura dhe të faqeve arkivore të ruajtura, pronari i forumit përkatës dhe jo operatori nuk është përgjegjës, kjo siguron vetëm platformën teknike në dispozicion dhe është përgjegjës sipas §16 ECG si ofrues pritës jo për anëtarët e tij dhe aktivitetet e tyre. Nëse vëreni ndonjë përmbajtje problematike apo të paligjshme, na kontaktoni menjëherë, do të gjeni detajet e kontaktit në shtyp.

2. Përgjegjësia për lidhjet në këtë faqe interneti
Faqja jonë e internetit përmban lidhje me uebfaqe të tjera për përmbajtjen e të cilave nuk jemi përgjegjës. Përgjegjësia për faqet e internetit të lidhura nuk ekziston për ne sipas § 17 EKG, sepse nuk kemi pasur njohuri për aktivitete të paligjshme dhe nuk kemi vërejtur ilegalitet të tillë dhe ne do të heqim lidhjet menjëherë nëse bëhemi të vetëdijshëm për çdo paligjshmëri. Nëse vëreni lidhje të paligjshme në faqen tonë të internetit, ju lutemi na kontaktoni, do të gjeni detajet e kontaktit në shtyp.

3. Ruajtja automatike e të dhënave
Kur vizitoni faqet e internetit sot, disa informacione krijohen dhe ruhen automatikisht, duke përfshirë këtu edhe këtë faqe interneti. Nëse vizitoni faqen tonë të internetit siç është tani, serveri ynë i internetit (kompjuteri në të cilin është ruajtur ky website) automatikisht ruan të dhëna të tilla si adresa (URL) e internetit që kërkoni, shfletuesi dhe versioni i shfletuesit, sistemi operativ i përdorur, adresa (URL) Faqe (Referrer URL), emri i hostit dhe adresa IP e pajisjes nga e cila është qasur, dhe data dhe koha në skedarë (skedarët e regjistrit të serverit të ueb-it). Si rregull, skedarët e skedarit të serverit të uebit ruhen për dy javë dhe pastaj fshihen automatikisht. Ne nuk e zbulojmë këtë informacion, por nuk mund të përjashtojmë që do të shihet në rast të sjelljes së paligjshme. Baza juridike, sipas Nenit 6 paragrafi 1 f DSGVO (ligjshmëria e përpunimit), është se ekziston një interes i ligjshëm për të mundësuar funksionimin pa gabime të kësaj faqeje interneti duke kapur skedarët e logaritjeve të serverit të uebit.

4. Ruajtja e të dhënave personale
Të dhënat personale që ju dorëzoni në mënyrë elektronike në këtë faqe interneti, si emri, adresa e e-mail, adresa ose informacione të tjera personale në kontekstin e paraqitjes së një formulari apo komente, do të ndahen nga ne së bashku me kohën dhe adresën IP përdoren për qëllimin e caktuar, mbahen të sigurta dhe nuk u zbulohen palëve të treta. Ne përdorim vetëm të dhënat tuaja personale për komunikim me vizitorët të cilët shprehimisht kërkojnë kontakt dhe për përpunimin e shërbimeve dhe produkteve të ofruara në këtë faqe interneti. Ne nuk do të zbulojmë informacionin tuaj personal pa pëlqimin, por nuk mund të përjashtojmë atë që do të shihet në rast të sjelljes së paligjshme. Nëse na dërgoni informacione personale me e-mail, larg kësaj faqe interneti, ne nuk mund të garantojmë transmetimin e sigurt dhe mbrojtjen e të dhënave tuaja. Ne ju rekomandojmë që të mos dërgoni asnjëherë informacion konfidencial me email. Baza ligjore sipas nenit 6 (1a) të DPPM (ligjshmëria e përpunimit) është që ju të na jepni pëlqimin për përpunimin e të dhënave që futni. Ju mund ta revokoni këtë pëlqim në çdo kohë, një e-mail joformal është i mjaftueshëm, ju do të gjeni detajet tona të kontaktit në shtyp.

5. Të drejtat sipas Rregullores së Përgjithshme të Mbrojtjes së të Dhënave
Sipas dispozitave të DPPP-së dhe Aktit Austriak për Mbrojtjen e të Dhënave (DSG), ato në parim kanë këto të drejta: e drejta për korrigjim (neni 16 DPPP), e drejta për t'u fshirë (neni 17 i DPPP), e drejta për kufizimin e përpunimit (Neni 19 GDPR), e drejta për kundërshtim (neni 21 i DPPP), e drejta, jo vetëm ekskluzivisht për t'iu nënshtruar një vendimi të bazuar në përpunimin e automatizuar, duke përfshirë edhe profilizimin, (Neni 22 DPPP). Nëse besoni se përpunimi i të dhënave tuaja shkel ligjin për mbrojtjen e të dhënave ose përndryshe shkeljet e kërkesave për mbrojtjen e të dhënave janë shkelur në një mënyrë, ju mund të ankoheni tek autoriteti mbikëqyrës, i cili në Austri është autoriteti për mbrojtjen e të dhënave.

6. biskota
Faqja e internetit përdor cookies HTTP për të ruajtur të dhënat specifike të përdoruesit. Një cookie është një paketë e shkurtër e të dhënave që shkëmbehet midis shfletuesit të uebit dhe web serverit, por është krejtësisht i pakuptimtë për ta dhe përdoret vetëm për aplikacionin në ueb, siç është aplikacioni i uebit. Si një forum, një kuptim, për shembull, duke ruajtur përkohësisht të dhënat e sesionit për llogarinë e përdoruesit me të cilën keni hyrë në forum. Ekzistojnë dy lloje të cookie-ve: cookie-t e para të partisë krijohen nga faqja jonë, dhe cookies e palëve të treta krijohen nga faqet e internetit të tjera (p.sh. Cloudflare). Një dallim i mëtejshëm bëhet në mes të tre kategorive të cookie-t, ky dallim bazohet në nevojën për përdorim: cookies thelbësore për të siguruar funksionet themelore të internetit, cookies funksionale për të siguruar performancën e internetit dhe cookies në shënjestër për të përmirësuar përvojën e përdoruesit. Biskotat tona të para të partisë janë teknikisht të nevojshme për të siguruar funksionimin e shërbimeve dhe nuk përmbajnë asnjë të dhënë personale si adresa juaj IP ose adresa juaj e-mail. Biskota jonë prandaj bie nën përjashtimin e § 96 Telekomunikacionit Akti (TKG), pasi shërbimi nuk do të punojë për të gjithë përdoruesit kur cookies janë me aftësi të kufizuara. Pëlqimi në kuptimin e TKG nuk është e nevojshme. Konkretisht, këto janë cookies të para të partisë: * _data, * _t, * _sid dhe opsionalisht xt_ddos_key, xt_fboff dhe xt_banman si cookies sesioni për të dhënat e identifikimit dhe të sesionit, xt_cdn, xt_dir dhe xt_rewrites për t'ju përcjellë për të hyrë nëpërmjet Cloudflare , si dhe xt_cookiecheck për t'ju bërë të vetëdijshëm me një shënim pranë maskës së identifikimit, nëse keni çaktivizuar cookie-t në vendosjen e shfletuesit tuaj. Cookie __cfduid e palës së tretë është një cookie teknikisht e nevojshme nga Cloudflare. Ne përdorim shërbimet e Cloudflare për të mbrojtur shërbimet tona kundër sulmeve DDoS, përndryshe disponueshmëria e tyre nuk do të ishte e garantuar. Cookies mbeten të ruajtura në pajisjen tuaj derisa skadon periudha e vlefshmërisë së tyre ose derisa t'i fshini ato, gjë që mund të ndodhë në varësi të cilësimit të shfletuesit kur mbyllni shfletuesin tuaj. Nëse në përgjithësi nuk na lejon të përdorim cookies, i. çaktivizoni këto nga vendosja e shfletuesit, disa funksione dhe faqe nuk mund të funksionojnë siç është pritur.

7. Zbatohen Kushtet e Përdorimit

ngulit

Mohim dhe shtypje

Dipl.-Ing. Reinhard Schagerer
Vjenë, Austri
webmaster@schagerer.com
Raportimi i përmbajtjes së paligjshme në forume: abuse@schagerer.com
Ju lutemi citoni citate dhe arsyetojini ato në mënyrë laike në përputhje me ÖStGB.
1. Përgjegjësia për përmbajtjen e kësaj faqe interneti
Ne po zhvillojmë vazhdimisht përmbajtjen e kësaj faqeje interneti dhe përpiqemi të sigurojmë informata korrekte dhe të përditësuara. Për fat të keq, ne nuk mund të marrim asnjë përgjegjësi për korrektësinë e të gjithë përmbajtjes në këtë faqe, veçanërisht për ato të ofruara nga palë të treta. Për përmbajtjen e forumeve të ruajtura dhe të faqeve arkivore të ruajtura, pronari i forumit përkatës dhe jo operatori nuk është përgjegjës, kjo siguron vetëm platformën teknike në dispozicion dhe është përgjegjës sipas §16 ECG si ofrues pritës jo për anëtarët e tij dhe aktivitetet e tyre. Nëse vëreni ndonjë përmbajtje problematike apo të paligjshme, na kontaktoni menjëherë, do të gjeni detajet e kontaktit në shtyp.

2. Përgjegjësia për lidhjet në këtë faqe interneti
Faqja jonë e internetit përmban lidhje me uebfaqe të tjera për përmbajtjen e të cilave nuk jemi përgjegjës. Përgjegjësia për faqet e internetit të lidhura nuk ekziston për ne sipas § 17 EKG, sepse nuk kemi pasur njohuri për aktivitete të paligjshme dhe nuk kemi vërejtur ilegalitet të tillë dhe ne do të heqim lidhjet menjëherë nëse bëhemi të vetëdijshëm për çdo paligjshmëri. Nëse vëreni lidhje të paligjshme në faqen tonë të internetit, ju lutemi na kontaktoni, do të gjeni detajet e kontaktit në shtyp.

3. Ruajtja automatike e të dhënave
Kur vizitoni faqet e internetit sot, disa informacione krijohen dhe ruhen automatikisht, duke përfshirë këtu edhe këtë faqe interneti. Nëse vizitoni faqen tonë të internetit siç është tani, serveri ynë i internetit (kompjuteri në të cilin është ruajtur ky website) automatikisht ruan të dhëna të tilla si adresa (URL) e internetit që kërkoni, shfletuesi dhe versioni i shfletuesit, sistemi operativ i përdorur, adresa (URL) Faqe (Referrer URL), emri i hostit dhe adresa IP e pajisjes nga e cila është qasur, dhe data dhe koha në skedarë (skedarët e regjistrit të serverit të ueb-it). Si rregull, skedarët e skedarit të serverit të uebit ruhen për dy javë dhe pastaj fshihen automatikisht. Ne nuk e zbulojmë këtë informacion, por nuk mund të përjashtojmë që do të shihet në rast të sjelljes së paligjshme. Baza juridike, sipas Nenit 6 paragrafi 1 f DSGVO (ligjshmëria e përpunimit), është se ekziston një interes i ligjshëm për të mundësuar funksionimin pa gabime të kësaj faqeje interneti duke kapur skedarët e logaritjeve të serverit të uebit.

4. Ruajtja e të dhënave personale
Të dhënat personale që ju dorëzoni në mënyrë elektronike në këtë faqe interneti, si emri, adresa e e-mail, adresa ose informacione të tjera personale në kontekstin e paraqitjes së një formulari apo komente, do të ndahen nga ne së bashku me kohën dhe adresën IP përdoren për qëllimin e caktuar, mbahen të sigurta dhe nuk u zbulohen palëve të treta. Ne përdorim vetëm të dhënat tuaja personale për komunikim me vizitorët të cilët shprehimisht kërkojnë kontakt dhe për përpunimin e shërbimeve dhe produkteve të ofruara në këtë faqe interneti. Ne nuk do të zbulojmë informacionin tuaj personal pa pëlqimin, por nuk mund të përjashtojmë atë që do të shihet në rast të sjelljes së paligjshme. Nëse na dërgoni informacione personale me e-mail, larg kësaj faqe interneti, ne nuk mund të garantojmë transmetimin e sigurt dhe mbrojtjen e të dhënave tuaja. Ne ju rekomandojmë që të mos dërgoni asnjëherë informacion konfidencial me email. Baza ligjore sipas nenit 6 (1a) të DPPM (ligjshmëria e përpunimit) është që ju të na jepni pëlqimin për përpunimin e të dhënave që futni. Ju mund ta revokoni këtë pëlqim në çdo kohë, një e-mail joformal është i mjaftueshëm, ju do të gjeni detajet tona të kontaktit në shtyp.

5. Të drejtat sipas Rregullores së Përgjithshme të Mbrojtjes së të Dhënave
Sipas dispozitave të DPPP-së dhe Aktit Austriak për Mbrojtjen e të Dhënave (DSG), ato në parim kanë këto të drejta: e drejta për korrigjim (neni 16 DPPP), e drejta për t'u fshirë (neni 17 i DPPP), e drejta për kufizimin e përpunimit (Neni 19 GDPR), e drejta për kundërshtim (neni 21 i DPPP), e drejta, jo vetëm ekskluzivisht për t'iu nënshtruar një vendimi të bazuar në përpunimin e automatizuar, duke përfshirë edhe profilizimin, (Neni 22 DPPP). Nëse besoni se përpunimi i të dhënave tuaja shkel ligjin për mbrojtjen e të dhënave ose përndryshe shkeljet e kërkesave për mbrojtjen e të dhënave janë shkelur në një mënyrë, ju mund të ankoheni tek autoriteti mbikëqyrës, i cili në Austri është autoriteti për mbrojtjen e të dhënave.

6. biskota
Faqja e internetit përdor cookies HTTP për të ruajtur të dhënat specifike të përdoruesit. Një cookie është një paketë e shkurtër e të dhënave që shkëmbehet midis shfletuesit të uebit dhe web serverit, por është krejtësisht i pakuptimtë për ta dhe përdoret vetëm për aplikacionin në ueb, siç është aplikacioni i uebit. Si një forum, një kuptim, për shembull, duke ruajtur përkohësisht të dhënat e sesionit për llogarinë e përdoruesit me të cilën keni hyrë në forum. Ekzistojnë dy lloje të cookie-ve: cookie-t e para të partisë krijohen nga faqja jonë, dhe cookies e palëve të treta krijohen nga faqet e internetit të tjera (p.sh. Cloudflare). Një dallim i mëtejshëm bëhet në mes të tre kategorive të cookie-t, ky dallim bazohet në nevojën për përdorim: cookies thelbësore për të siguruar funksionet themelore të internetit, cookies funksionale për të siguruar performancën e internetit dhe cookies në shënjestër për të përmirësuar përvojën e përdoruesit. Biskotat tona të para të partisë janë teknikisht të nevojshme për të siguruar funksionimin e shërbimeve dhe nuk përmbajnë asnjë të dhënë personale si adresa juaj IP ose adresa juaj e-mail. Biskota jonë prandaj bie nën përjashtimin e § 96 Telekomunikacionit Akti (TKG), pasi shërbimi nuk do të punojë për të gjithë përdoruesit kur cookies janë me aftësi të kufizuara. Pëlqimi në kuptimin e TKG nuk është e nevojshme. Konkretisht, këto janë cookies të para të partisë: * _data, * _t, * _sid dhe opsionalisht xt_ddos_key, xt_fboff dhe xt_banman si cookies sesioni për të dhënat e identifikimit dhe të sesionit, xt_cdn, xt_dir dhe xt_rewrites për t'ju përcjellë për të hyrë nëpërmjet Cloudflare , si dhe xt_cookiecheck për t'ju bërë të vetëdijshëm me një shënim pranë maskës së identifikimit, nëse keni çaktivizuar cookie-t në vendosjen e shfletuesit tuaj. Cookie __cfduid e palës së tretë është një cookie teknikisht e nevojshme nga Cloudflare. Ne përdorim shërbimet e Cloudflare për të mbrojtur shërbimet tona kundër sulmeve DDoS, përndryshe disponueshmëria e tyre nuk do të ishte e garantuar. Cookies mbeten të ruajtura në pajisjen tuaj derisa skadon periudha e vlefshmërisë së tyre ose derisa t'i fshini ato, gjë që mund të ndodhë në varësi të cilësimit të shfletuesit kur mbyllni shfletuesin tuaj. Nëse në përgjithësi nuk na lejon të përdorim cookies, i. çaktivizoni këto nga vendosja e shfletuesit, disa funksione dhe faqe nuk mund të funksionojnë siç është pritur.

7. Zbatohen Kushtet e Përdorimit

më i mirë Webforum që nga viti 2004

 • Forum i posaçëm në vend të grupit Facebook!
 • Përqendrohuni në temat në vend të njerëzve
 • Kontributet kanë përfitime afatgjata
 • Asnjë shitje e të dhënave të përdoruesit
 • Mund të gjenden nëpërmjet motorëve të kërkimit
 • Vendndodhja e të dhënave është Austria
 • Asnjë kaos temë ose kufizim teksti
 • Pa censurë dhe emra të vërtetë
 • 104 gjuhë të përdoruesve në dispozicion
 • Pa kosto, kufij ose reklama
 • Nëndomain ose domen i nivelit të lartë
 • Dizajn i vetë duke përdorur Style Admin
 • Zhvillim konstant (2023)
 • Sipërfaqja më e qartë
 • Koha e zakonshme e ngarkimit 0,1 sekonda
 • Instalohet si aplikacion
 • Encryption vazhdueshme
 • Përgjegjës edhe për smartphones
 • Vetë grafik i kokës, koha e shkurtër e lëvizjes
 • Më e fuqishme phpBB XTE 4.3
 • Optimizuar për motorët e kërkimit
 • Lidhja e CDN (Cloudflare)
 • Shënoni përgjigjet e sakta në pyetje
 • Kërkimi i plotë i tekstit dhe kërkimi i avancuar
 • Mesazhe private dhe biseda live
 • Regjistri dhe statistikat e përdoruesit
 • Paralajmërimet dhe flokët
 • Identifikohu përmes Facebook-ut është e mundur
 • Bashkëngjitjet e dokumenteve dhe pamja e shtypur
 • Ndani dhe bashkoni postimet
 • Mbështet Messenger (Skype, Facebook)
 • Kockat për moderim dhe administrim
 • Njoftime dhe piecing
 • Avatarët, radhët, të dhëna të profilit të avancuar
 • Bookmark dhe postimet e fundit
 • Formatimi i postimeve
 • Cilësimet për përdoruesit dhe grupet
 • Sondazhet me zgjedhje të shumëfishta
 • # Mbështetje Hashtag në postimet
 • Përgjigje të shpejta dhe Kuotat
 • Postoni parapamje, buzëqeshje, nënshkrime
 • Shfaq tema të ngjashme
 • Përmbledhjet automatike të tekstit
 • Lejet dhe kontrolli i qasjes
 • Bulk e-mail dhe njoftime
 • Njoftim për postimet e reja
Following this hyperlink will lead to a permanent autoban.