kaluaran - Panyadia Hosting Hosting Komunitas Wéb Gratis
forum gratis | ngadaptarkeun forum gratis | Top 20 forum | sokongan | kaluaran
headermap rect rect rect rect rect
headerbottom
pangalusna Webforum ti saprak 2004
kaluaran
  • Pangembangan nu tetep (2022)
  • Aya 104 basa pangguna anu sayogi
  • Anu pangkuatna phpBB XTE 4.3
  • Grafik lulugu, waktos ngagulung pondok
  • Dipasang salaku aplikasi
  • Beungeut anu paling jelas
  • Tanpa biaya, wates, atanapi pariwara
  • Waktos pangeusi waktos 0,1 detik
  • Enkripsi kontinyu
  • Subdomain atanapi domain tingkat luhur
  • Optimisasi pikeun mesin pencari
  • Ngatur desain sorangan nganggo Gaya Admin
  • Responsif ogé pikeun smartphone
  • Sambungan CDN (Cloudflare)
  • leuwih ...Misahkeun sareng ngagabungkeun tulisan
    Pesen swasta sareng obrolan langsung
    # Pangrojong Hashtag dina tulisan
    Ngarojong Rosululloh (Skype, Facebook)
    Log pangguna sareng statistik
    Milarian téks lengkep sareng milarian maju
    Login via Facebook mungkin
    Kalina kanggo modifikasi & administrasi
    Peringatan sareng konci
    Jawaban Gancang sareng Tanda Titik
    Kantétan gambar sareng tampilan print
    Ringkesan téks otomatis
    Pengumuman sareng nyebar
    Avatar, pangkat, data profil canggih
    Nilik pos, smily, tandatangan
    Jajak pendapat nganggo sababaraha pilihan
    Cirian sareng tulisan terakhir
    Surélék sareng panggeuing bulk
    Ngabentuk tulisan
    Idin sareng kontrol aksés
    Setélan pikeun pangguna sareng grup
    Tampilkeun topik anu sami
    Bewara pikeun tulisan anyar
    Tandaan jawaban anu leres
  • Forum khusus sanes gugus Facebook!
  • Lokasi data nyaéta Austria
  • Henteu aya topik kekacauan atanapi watesan téks
  • Bisa dipanggihan via mesin pencari
  • Teu aya jual data pangguna
  • Tanpa censorship sareng nami nyata
  • Fokus kana topik-judul tinimbang jalma-jalma
  • Kontribusi ngagaduhan kauntungan jangka panjang
kaluaran

Bantahan sareng imprint

Dipl.-Ing. Reinhard Schagerer
Wina, Austria
webmaster@schagerer.com

Ngalaporkeun eusi haram dina forum: abuse@schagerer.com
Punten kutip kutipan sareng bejakeun ku cara urang awam saluyu sareng ÖStGB §.
1. Tanggung jawab pikeun eusi halaman wéb ieu
Kami terus-terusan ngembangkeun eusi halaman wéb ieu sareng narékahan kanggo masihan inpormasi anu leres sareng mutahir. Hanjakalna, urang moal tiasa nanggung tanggel waler pikeun bener tina sadaya eusi dina situs wéb ieu, khususna pikeun anu disayogikeun ku pihak katilu. Kanggo eusi forum anu disimpen sareng halaman arsip anu disimpen tina pamilik forum masing-masing sareng henteu operator anu tanggung jawab, ieu nyayogikeun ngan ukur platform téknis anu aya sareng tanggung jawab numutkeun §16 ECG salaku panyadia host henteu kanggo anggotana sareng kagiatanana. Upami anjeun perhatikeun eusi anu teu aya masalah atanapi anu haram, mangga waé wartosan kami langsung, anjeun bakal mendakan inpormasi kontak dina imprintasi na.

2. Tanggung jawab pikeun tautan dina situs wéb ieu
Website kami ngandung tautan kana situs web anu sanés kontén anu kami henteu tanggung jawab. Tanggung jawab pikeun situs wéb anu aya henteu aya pikeun urang numutkeun § 17 ECG, sabab urang teu boga kanyaho kana kagiatan haram sareng teu waspék ilegal éta sareng kami bakal ngahapus tautan langsung upami urang sadar kana naon anu haram. Upami anjeun perhatikeun tautan anu teu sah dina situs web kami, mangga ngahubungi kami, anjeun bakal mendakan rinci kontak dina tulisan kasebut.

3. Panyimpen data otomatis
Nalika anjeun didatangan situs wéb dinten ayeuna, inpormasi anu tangtu sacara otomatis dijieun sareng disimpen, kalebet dina situs wéb ieu. Upami anjeun ngadatangan situs wéb kami sapertos anu ayeuna, pangladén wéb (komputer dimana situs wéb ieu disimpen) sacara otomatis nyimpen data sapertos alamat (URL) tina halaman wéb anu anjeun milari, browser sareng versi browser, sistem operasi anu dianggo, alamat (URL) anu pernah dilongok sateuacana. Halaman (URL réferrer), nami inang sareng alamat IP tina alat anu diaksés, sareng tanggal sareng waktos dina file (file log server wéb). Sakumaha aturan, file log server wéb disimpen disimpen dua minggu teras dihapus sacara otomatis. Kami henteu ngungkabkeun inpormasi ieu, tapi urang henteu tiasa netepkeun yén éta bakal ditingali dina kalakuan anu teu sah. Dasar légal, numutkeun Pasal 6 paragraf 1 f DSGVO (pamrosesan kaleresan), nyaéta aya kapentingan sah pikeun ngamungkinkeun operasi bebas kasalahan dina situs wéb ieu ku ngarebut file log server wéb.

4. Nyimpen data pribadi
Data pribadi anu anjeun kirimkeun sacara éléktronik ka kami dina situs wéb ieu, sapertos nami, alamat e-mail, alamat atanapi inpormasi pribadi sanés dina kontéks ngalebetkeun bentuk atanapi komentar, bakal dibagikeun ku urang babarengan sareng waktos sareng alamat IP dianggo pikeun tujuan anu ditangtukeun, dijaga aman sareng henteu diungkabkeun ka pihak katilu. Kami ngan ukur nganggo data pribadi anjeun pikeun komunikasi sareng sémah anu sacara sah nyuhunkeun kontak sareng pikeun ngolah jasa sareng produk anu ditawarkeun dina situs wéb ieu. Kami moal ngungkabkeun inpormasi pribadi anjeun tanpa idin, tapi urang henteu tiasa netepkeun yén éta bakal ditingali dina kalakuan anu teu sah. Upami anjeun ngirim inpormasi pribadi ku e-mail, tina situs wéb ieu, kami henteu tiasa ngajamin transmisi aman sareng panyalindungan data anjeun. Kami nyarankeun yén anjeun henteu pernah ngirim inpormasi rahasia liwat email. Dasar sahandapeun Pasal 6 (1a) tina GDPR (lawitable of processing) nyaéta anjeun masihan kami idin ka ngolah data anjeun lebetkeun. Anjeun tiasa ngaleungitkeun idin ieu iraha waé, e-surat informal cekap, anjeun bakal mendakan inpormasi kontak kami dina imprintasi.

5. Hak nurutkeun Perda Perlindungan Data Umum
Numutkeun kana sasadiaan GDPR sareng Act Perlindungan Data Austrian (DSG), aranjeunna gaduh hak-hak di handap ieu prinsipna: hak ka koréksi (Pasal 16 GDPR), leres dipupus (Pasal 17 GDPR), leres pikeun pangwatesan prosés (Pasal 18 DSGVO), leres pikeun béwara, kawajiban béwara anu aya kaitanana sareng koréksi atanapi ngahapus data pribadi atanapi watesan pangolahan (Pasal 19 GDPR), leres pikeun portability data (Pasal 20 GDPR), leres bantahan (Pasal 21 GDPR), leres henteu salah sacara éksklusif. janten poko dina kaputusan dumasar kana pamrosesan otomatis, kalebet profil, (Pasal 22 GDPR). Upami anjeun yakin yén ngolah data anjeun ngalanggar hukum panyalindungan data atanapi upami henteu klaim panyalindungan data anjeun dilanggar ku cara, anjeun tiasa ngawadul ka otoritas pengawas, anu aya di Austria nyaéta otoritas panyalindungan data.

6. cookies
Website kami nganggo cookies HTTP pikeun nyimpen data anu khusus ku pangguna. Cookie mangrupikeun pakét data pondok anu ditukeurkeun antara browser wéb sareng pangladén wéb, tapi henteu aya gunana pikeun aranjeunna sareng ngan dianggo kanggo aplikasi wéb, sapertos aplikasi wéb. Salaku forum, hartosna, contona, ku samentawis nyimpen data sési pikeun akun pangguna dimana anjeun parantos lebet kana forum. Aya dua jinis cookies: cookies pihak-katilu didamel ku situs wéb kami, sareng késta pihak katilu didamel ku situs wéb sanésna (sapertos Cloudflare). Béda ogé dilakukeun antara tilu kategori cookies, bedana ieu dumasar kana kabutuhan panggunaan: cookies penting pikeun mastikeun fungsi dasar situs wéb, cookies fungsional pikeun mastikeun prestasi situs wéb sareng target cookies pikeun ningkatkeun pangalaman pangguna. Cookies pihak mimitina kami sacara teknis perlu pikeun mastikeun fungsi jasa sareng henteu ngagaduhan data pribadi sapertos alamat IP anjeun atanapi alamat e-mail anjeun. Ku kituna cookies kami diturunkeun dina kaayaan § 96 Act Telekomunikasi (TKG), kusabab jasa éta moal dianggo deui pikeun sadaya pangguna nalika cookies ditumpurkeun. Ijin kana artos TKG janten henteu peryogi. Khususna, ieu mangrupikeun cookies pihak munggaran: * _data, * _t, * _sid sareng opsional xt_ddos_key, xt_fboff sareng xt_banman salaku sesi sési pikeun login sareng data sési, xt_cdn, xt_dir sareng xt_rewrites pikeun alihan anjeun ngaksés via Cloudflare , ogé xt_cookiecheck pikeun ngingetkeun anjeun kalayan catetan anu aya di gigireun topeng login, upami anjeun parantos pareum cookies dina setting browser anjeun. Cookie pihak katilu __cfduid mangrupikeun cookie anu teknis pikeun Cloudflare. Kami nganggo jasa Cloudflare pikeun ngajagaan jasa kami ngalawan serangan DDoS, upami henteu kasadiaan moal ngajamin. Kuki tetep disimpen dina alat anjeun dugi ka jaman validitas na tamat atanapi dugi ka ngahapusana, anu tiasa kajantenan gumantung kana setelan browser nalika nutup panyambaran anjeun. Upami anjeun sacara umum henteu ngijinan kami nganggo cookies, i. nganonaktipkeun hal ieu ku setting browser, sababaraha fungsi sareng halaman teu tiasa dianggo sapertos diharapkeun.

7. Éta panawaran Sarat Paké

kaluaran

Bantahan sareng imprint

Dipl.-Ing. Reinhard Schagerer
Wina, Austria
webmaster@schagerer.com
Ngalaporkeun eusi haram dina forum: abuse@schagerer.com
Punten kutip kutipan sareng bejakeun ku cara urang awam saluyu sareng ÖStGB §.
1. Tanggung jawab pikeun eusi halaman wéb ieu
Kami terus-terusan ngembangkeun eusi halaman wéb ieu sareng narékahan kanggo masihan inpormasi anu leres sareng mutahir. Hanjakalna, urang moal tiasa nanggung tanggel waler pikeun bener tina sadaya eusi dina situs wéb ieu, khususna pikeun anu disayogikeun ku pihak katilu. Kanggo eusi forum anu disimpen sareng halaman arsip anu disimpen tina pamilik forum masing-masing sareng henteu operator anu tanggung jawab, ieu nyayogikeun ngan ukur platform téknis anu aya sareng tanggung jawab numutkeun §16 ECG salaku panyadia host henteu kanggo anggotana sareng kagiatanana. Upami anjeun perhatikeun eusi anu teu aya masalah atanapi anu haram, mangga waé wartosan kami langsung, anjeun bakal mendakan inpormasi kontak dina imprintasi na.

2. Tanggung jawab pikeun tautan dina situs wéb ieu
Website kami ngandung tautan kana situs web anu sanés kontén anu kami henteu tanggung jawab. Tanggung jawab pikeun situs wéb anu aya henteu aya pikeun urang numutkeun § 17 ECG, sabab urang teu boga kanyaho kana kagiatan haram sareng teu waspék ilegal éta sareng kami bakal ngahapus tautan langsung upami urang sadar kana naon anu haram. Upami anjeun perhatikeun tautan anu teu sah dina situs web kami, mangga ngahubungi kami, anjeun bakal mendakan rinci kontak dina tulisan kasebut.

3. Panyimpen data otomatis
Nalika anjeun didatangan situs wéb dinten ayeuna, inpormasi anu tangtu sacara otomatis dijieun sareng disimpen, kalebet dina situs wéb ieu. Upami anjeun ngadatangan situs wéb kami sapertos anu ayeuna, pangladén wéb (komputer dimana situs wéb ieu disimpen) sacara otomatis nyimpen data sapertos alamat (URL) tina halaman wéb anu anjeun milari, browser sareng versi browser, sistem operasi anu dianggo, alamat (URL) anu pernah dilongok sateuacana. Halaman (URL réferrer), nami inang sareng alamat IP tina alat anu diaksés, sareng tanggal sareng waktos dina file (file log server wéb). Sakumaha aturan, file log server wéb disimpen disimpen dua minggu teras dihapus sacara otomatis. Kami henteu ngungkabkeun inpormasi ieu, tapi urang henteu tiasa netepkeun yén éta bakal ditingali dina kalakuan anu teu sah. Dasar légal, numutkeun Pasal 6 paragraf 1 f DSGVO (pamrosesan kaleresan), nyaéta aya kapentingan sah pikeun ngamungkinkeun operasi bebas kasalahan dina situs wéb ieu ku ngarebut file log server wéb.

4. Nyimpen data pribadi
Data pribadi anu anjeun kirimkeun sacara éléktronik ka kami dina situs wéb ieu, sapertos nami, alamat e-mail, alamat atanapi inpormasi pribadi sanés dina kontéks ngalebetkeun bentuk atanapi komentar, bakal dibagikeun ku urang babarengan sareng waktos sareng alamat IP dianggo pikeun tujuan anu ditangtukeun, dijaga aman sareng henteu diungkabkeun ka pihak katilu. Kami ngan ukur nganggo data pribadi anjeun pikeun komunikasi sareng sémah anu sacara sah nyuhunkeun kontak sareng pikeun ngolah jasa sareng produk anu ditawarkeun dina situs wéb ieu. Kami moal ngungkabkeun inpormasi pribadi anjeun tanpa idin, tapi urang henteu tiasa netepkeun yén éta bakal ditingali dina kalakuan anu teu sah. Upami anjeun ngirim inpormasi pribadi ku e-mail, tina situs wéb ieu, kami henteu tiasa ngajamin transmisi aman sareng panyalindungan data anjeun. Kami nyarankeun yén anjeun henteu pernah ngirim inpormasi rahasia liwat email. Dasar sahandapeun Pasal 6 (1a) tina GDPR (lawitable of processing) nyaéta anjeun masihan kami idin ka ngolah data anjeun lebetkeun. Anjeun tiasa ngaleungitkeun idin ieu iraha waé, e-surat informal cekap, anjeun bakal mendakan inpormasi kontak kami dina imprintasi.

5. Hak nurutkeun Perda Perlindungan Data Umum
Numutkeun kana sasadiaan GDPR sareng Act Perlindungan Data Austrian (DSG), aranjeunna gaduh hak-hak di handap ieu prinsipna: hak ka koréksi (Pasal 16 GDPR), leres dipupus (Pasal 17 GDPR), leres pikeun pangwatesan prosés (Pasal 18 DSGVO), leres pikeun béwara, kawajiban béwara anu aya kaitanana sareng koréksi atanapi ngahapus data pribadi atanapi watesan pangolahan (Pasal 19 GDPR), leres pikeun portability data (Pasal 20 GDPR), leres bantahan (Pasal 21 GDPR), leres henteu salah sacara éksklusif. janten poko dina kaputusan dumasar kana pamrosesan otomatis, kalebet profil, (Pasal 22 GDPR). Upami anjeun yakin yén ngolah data anjeun ngalanggar hukum panyalindungan data atanapi upami henteu klaim panyalindungan data anjeun dilanggar ku cara, anjeun tiasa ngawadul ka otoritas pengawas, anu aya di Austria nyaéta otoritas panyalindungan data.

6. cookies
Website kami nganggo cookies HTTP pikeun nyimpen data anu khusus ku pangguna. Cookie mangrupikeun pakét data pondok anu ditukeurkeun antara browser wéb sareng pangladén wéb, tapi henteu aya gunana pikeun aranjeunna sareng ngan dianggo kanggo aplikasi wéb, sapertos aplikasi wéb. Salaku forum, hartosna, contona, ku samentawis nyimpen data sési pikeun akun pangguna dimana anjeun parantos lebet kana forum. Aya dua jinis cookies: cookies pihak-katilu didamel ku situs wéb kami, sareng késta pihak katilu didamel ku situs wéb sanésna (sapertos Cloudflare). Béda ogé dilakukeun antara tilu kategori cookies, bedana ieu dumasar kana kabutuhan panggunaan: cookies penting pikeun mastikeun fungsi dasar situs wéb, cookies fungsional pikeun mastikeun prestasi situs wéb sareng target cookies pikeun ningkatkeun pangalaman pangguna. Cookies pihak mimitina kami sacara teknis perlu pikeun mastikeun fungsi jasa sareng henteu ngagaduhan data pribadi sapertos alamat IP anjeun atanapi alamat e-mail anjeun. Ku kituna cookies kami diturunkeun dina kaayaan § 96 Act Telekomunikasi (TKG), kusabab jasa éta moal dianggo deui pikeun sadaya pangguna nalika cookies ditumpurkeun. Ijin kana artos TKG janten henteu peryogi. Khususna, ieu mangrupikeun cookies pihak munggaran: * _data, * _t, * _sid sareng opsional xt_ddos_key, xt_fboff sareng xt_banman salaku sesi sési pikeun login sareng data sési, xt_cdn, xt_dir sareng xt_rewrites pikeun alihan anjeun ngaksés via Cloudflare , ogé xt_cookiecheck pikeun ngingetkeun anjeun kalayan catetan anu aya di gigireun topeng login, upami anjeun parantos pareum cookies dina setting browser anjeun. Cookie pihak katilu __cfduid mangrupikeun cookie anu teknis pikeun Cloudflare. Kami nganggo jasa Cloudflare pikeun ngajagaan jasa kami ngalawan serangan DDoS, upami henteu kasadiaan moal ngajamin. Kuki tetep disimpen dina alat anjeun dugi ka jaman validitas na tamat atanapi dugi ka ngahapusana, anu tiasa kajantenan gumantung kana setelan browser nalika nutup panyambaran anjeun. Upami anjeun sacara umum henteu ngijinan kami nganggo cookies, i. nganonaktipkeun hal ieu ku setting browser, sababaraha fungsi sareng halaman teu tiasa dianggo sapertos diharapkeun.

7. Éta panawaran Sarat Paké

pangalusna Webforum ti saprak 2004

  • Forum khusus sanes gugus Facebook!
  • Lokasi data nyaéta Austria
  • Henteu aya topik kekacauan atanapi watesan téks
  • Bisa dipanggihan via mesin pencari
  • Teu aya jual data pangguna
  • Tanpa censorship sareng nami nyata
  • Fokus kana topik-judul tinimbang jalma-jalma
  • Kontribusi ngagaduhan kauntungan jangka panjang
  • Pangembangan nu tetep (2022)
  • Aya 104 basa pangguna anu sayogi
  • Anu pangkuatna phpBB XTE 4.3
  • Grafik lulugu, waktos ngagulung pondok
  • Dipasang salaku aplikasi
  • Beungeut anu paling jelas
  • Tanpa biaya, wates, atanapi pariwara
  • Waktos pangeusi waktos 0,1 detik
  • Enkripsi kontinyu
  • Subdomain atanapi domain tingkat luhur
  • Optimisasi pikeun mesin pencari
  • Ngatur desain sorangan nganggo Gaya Admin
  • Responsif ogé pikeun smartphone
  • Sambungan CDN (Cloudflare)
  • Misahkeun sareng ngagabungkeun tulisan
  • Pesen swasta sareng obrolan langsung
  • # Pangrojong Hashtag dina tulisan
  • Ngarojong Rosululloh (Skype, Facebook)
  • Log pangguna sareng statistik
  • Milarian téks lengkep sareng milarian maju
  • Login via Facebook mungkin
  • Kalina kanggo modifikasi & administrasi
  • Peringatan sareng konci
  • Jawaban Gancang sareng Tanda Titik
  • Kantétan gambar sareng tampilan print
  • Ringkesan téks otomatis
  • Pengumuman sareng nyebar
  • Avatar, pangkat, data profil canggih
  • Nilik pos, smily, tandatangan
  • Jajak pendapat nganggo sababaraha pilihan
  • Cirian sareng tulisan terakhir
  • Surélék sareng panggeuing bulk
  • Ngabentuk tulisan
  • Idin sareng kontrol aksés
  • Setélan pikeun pangguna sareng grup
  • Tampilkeun topik anu sami
  • Bewara pikeun tulisan anyar
  • Tandaan jawaban anu leres
Following this hyperlink will lead to a permanent autoban.