weton - Forum Web Forum Komunitas Paling Apik
Forum gratis | ndhaftar kanggo forum gratis | Top 20 forum | dhukungan | weton
headermap rect rect rect rect rect
headerbottom
Best Webforum wiwit taun 2004
weton
  • Pembangunan tetep (2023)
  • Enkripsi terus-terusan
  • Paling kuat phpBB XTE 4.3
  • Tanpa biaya, watesan, utawa pariwara
  • Subdomain utawa domain level paling dhuwur
  • Bisa diinstal minangka app
  • Lumahing sing paling cetha
  • Ngisi daya wektu 0.1 detik
  • Desain dhewe nggunakake Admin Gaya
  • 104 pangguna pangguna kasedhiya
  • Sambungan CDN (Cloudflare)
  • Grafis header dhewe, wektu gulung cendhak
  • Responsif uga kanggo smartphone
  • Dioptimalake kanggo mesin telusur
  • more ...Pratinjau kirim, smilies, tandha tangan
    Tandhani jawaban sing bener kanggo pitakon
    E-mail lan kabar akeh
    Response Cepet lan Kuotasi
    Ngowahi tulisan
    Lampiran file lan tampilan cetak
    Ijin lan kontrol akses
    Cockpits for moderation & administration
    Jajak pendapat karo macem-macem pilihan
    Bookmark lan tulisan pungkasan
    Pesen pribadi lan live chat
    Mlebu liwat Facebook bisa
    Log panganggo lan statistik
    Nampilake topik sing padha
    Pengumuman lan pemecahan
    Ndhukung Messenger (Skype, Facebook)
    # Support Hashtag ing kiriman
    Setelan kanggo pangguna lan kelompok
    Ringkasan teks otomatis
    Warnings lan kunci
    Notifikasi kanggo kiriman anyar
    Pisah lan gabungake kiriman
    Panelusuran teks lengkap lan panelusuran luwih canggih
    Avatar, rangking, data profil lanjut
  • Forum khusus tinimbang klompok Facebook!
  • Lokasi data kasebut yaiku Austria
  • Ora ana kekacoan topik utawa watesan teks
  • Bisa ditemokake liwat mesin telusur
  • Ora ana dodolan data pangguna
  • Kontribusi panganggo kasebut nduweni manfaat jangka panjang
  • Tanpa censorship lan jeneng nyata
  • Fokus ing topik tinimbang wong
weton

Penafian lan jejak

Dipl.-Ing. Reinhard Schagerer
Wina, Austria
webmaster@schagerer.com

Nglaporake konten ilegal ing forum: abuse@schagerer.com
Tulung kutip kutipan lan sabdho kanthi cara awam miturut ÖStGB §.
1. Tanggung jawab kanggo isi situs web iki
Kita terus ngembangake isi situs web iki lan ngupaya nyedhiyakake informasi sing bener lan up-to-date. Saliyane, kita ora bisa nganggep tanggung jawab kanggo bener kabeh konten ing situs iki, utamane kanggo sing diwenehake dening pihak katelu. Kanggo isi forum sing disimpen lan disimpen kaca arsip, sing nduweni forum sing gegandhengan lan ora operator tanggung jawab, iki mung menehi platform teknis sing kasedhiya lan tanggung jawab miturut §16 ECG minangka panyedhiya host ora kanggo anggotane lan aktivitase. Yen sampeyan ngelingi isi sing bermasalah utawa ilegal, hubungi langsung, sampeyan bakal nemokake rincian kontak ing jejak kasebut.

2. Tanggung jawab kanggo tautan ing situs iki
Situs web kita ngandhut pranala menyang situs web liya sing isi kita ora tanggung jawab. Tanggung jawab kanggo situs web sing disambung ora ana kanggo kita miturut § 17 ECG, amarga kita ora duwe kawruh babagan ilegal lan ora ngelingi ilegalitas kuwi lan kita bakal mbusak tautan kanthi langsung yen kita bakal weruh apa ilegal. Yen sampeyan ngandhani pranala sing ora sah ing situs web kita, hubungi kita, sampeyan bakal nemokake rincian kontak ing jejak kasebut.

3. Panyimpenan data otomatis
Nalika sampeyan ngunjungi situs web iki, informasi tartamtu digawe lan disimpen kanthi otomatis, kalebu ing situs iki. Yen sampeyan ngunjungi situs web kita saiki, server web kita (komputer sing situs web kasebut disimpen) sacara otomatis nyimpen data kayata alamat (URL) situs web sing panjenengan telusuri, browser lan versi browser, sistem operasi sing digunakake, alamat (URL) Page (URL Referrer), jeneng host lan alamat IP saka piranti kasebut, lan tanggal lan wektu ing file (file log server Web). Minangka aturan, file log pangembang web disimpen rong minggu lan banjur dibusak kanthi otomatis. Kita ora nyampekano informasi iki, nanging kita ora bisa netepake yen bakal katon ing prilaku sing ora sah. Ing basis legal, miturut Pasal 6 ayat 1 f DSGVO (lawfulness of processing), iku ana kapentingan sing sah ing ngaktifake operasi bebas kesalahan situs web iki kanthi njupuk file log server web.

4. Panyimpenan data pribadhi
Data pribadhi sing dikirim kanthi elektronik marang kita ing situs web iki, kayata jeneng, alamat e-mail, alamat utawa informasi pribadhi liyane ing konteks ngirim formulir utawa komentar, bakal dituduhake bebarengan karo wektu lan alamat IP digunakake kanggo tujuan kasebut, katahan aman lan ora diwiwiti kanggo pihak katelu. Kita mung nggunakake data pribadi kanggo komunikasi karo pengunjung sing tegas njaluk kontak lan kanggo proses layanan lan produk sing ana ing situs iki. Kita ora bakal nyampekano informasi pribadhi tanpa idin, nanging kita ora bisa ngendhekake yen bakal katon ing prilaku sing ora sah. Yen sampeyan ngirim informasi pribadhi kanthi e-mail, adoh saka situs web iki, kita ora bisa njamin transmisi lan proteksi data kanthi aman. Disaranake sampeyan ora ngirim informasi rahasia liwat email. Dasar legal miturut Pasal 6 (1a) saka GDPR (prosiding hukum) yaiku sampeyan menehi kita ijin kanggo ngolah data sing sampeyan lebokna. Sampeyan bisa mbatalake idin iki kapan wae, lan ora resmi e-mail, sampeyan bakal nemokake rincian kontak ing jejak kasebut.

5. Hak miturut Peraturan Perlindungan Data Umum
Miturut pranata GDPR lan Undang-undang Perlindungan Data Austria (DSG), padha duwe hak ing ngisor iki: hak kanggo koreksi (Pasal 16 GDPR), hak kanggo dibusak (Pasal 17 GDPR), hak kanggo watesan pangolahan (Artikel 18 DSGVO), hak kanggo notifikasi, tugas notifikasi sing gegandhengan karo koreksi utawa pambusakan data pribadhi utawa watesan pangolahan (Pasal 19 GDPR), hak data portofolio (Pasal 20 GDPR), hak bantahan (pasal 21 GDPR), tengen, ora mung sacara eksklusif kanggo ditrapake miturut pamroses otomatis, kalebu profiling, (Pasal 22 GDPR). Yen sampeyan pracaya manawa pangolahan data sampeyan nglanggar hukum pangayoman data utawa nyatakake claims pangayoman data sampeyan wis dilanggar kanthi cara, sampeyan bisa sambat marang panguwasa pengawas, sing ing Austria minangka panguwasa pangayoman data.

6. cookie
Situs web kita nggunakake cookie HTTP kanggo nyimpen data khusus pengguna. Cookie minangka paket data cendhak sing diganti antarane browser web lan server web, nanging ora ono gunane kanggo wong-wong mau lan mung digunakake kanggo aplikasi web, kayata aplikasi web. Minangka forum, makna, umpamane, kanthi sementara nyimpen data sesi kanggo akun panganggo sing sampeyan wis mlebu ing forum. Ana rong jinis cookie: Cookie pihak katelu digawe dening situs web kita, lan cookie pihak katelu digawe dening situs web liyane (eg Cloudflare). Bentenaken luwih saka telung kategori cookie, bedane iki didhasarake karo kebutuhan: cookie penting kanggo njamin fungsi dhasar saka situs web, cookie fungsional kanggo njamin kinerja situs web lan cookies sing dituju kanggo nambah pengalaman panganggo. Cookie pihak katelu kita teknis perlu kanggo njamin fungsi layanan lan ora ngemot data pribadhi kayata alamat IP utawa alamat e-mail sampeyan. Kue kui mulane ora kalebu ing § 96 Telekomunikasi Act (TKG), amarga layanan ora bisa digunakake kanggo kabeh pangguna nalika cookie dipateni. Mulane, persetujuan ing tegese TKG ora perlu. Khususe, iki yaiku cookie pihak katelu ing ngisor iki: * _data, * _t, * _sid lan opsional xt_ddos_key, xt_fboff lan xt_banman minangka cookie sesi kanggo data mlebu lan sesi, xt_cdn, xt_dir lan xt_rewrites kanggo pangalihan sampeyan ngakses liwat Cloudflare , uga xt_cookiecheck kanggo nggawe sampeyan weruh cathetan ing jejere topeng mlebu, yen sampeyan wis ngilangi cookie ing setelan browser sampeyan. Cookie pihak katelu __cfdid yaiku cookie sing perlu teknis saka Cloudflare. Kita nggunakake layanan Cloudflare kanggo nglindhungi layanan kita marang serangan DDoS, yen kasedhiyan kasedhiya ora bakal dijamin. Cookie tetep disimpen ing piranti nganti kekuwatan wektu kadaluarsa utawa nganti sampeyan mbusak, sing bisa kedadeyan gumantung setelan browser nalika nutup browser. Yen sampeyan ora ngidini kita nggunakake cookie, aku. mateni iki dening setelan browser, sawetara fungsi lan kaca bisa ora kaya samesthine.

7. Aplikasi Katentuan Pangginaan supados langkung

weton

Penafian lan jejak

Dipl.-Ing. Reinhard Schagerer
Wina, Austria
webmaster@schagerer.com
Nglaporake konten ilegal ing forum: abuse@schagerer.com
Tulung kutip kutipan lan sabdho kanthi cara awam miturut ÖStGB §.
1. Tanggung jawab kanggo isi situs web iki
Kita terus ngembangake isi situs web iki lan ngupaya nyedhiyakake informasi sing bener lan up-to-date. Saliyane, kita ora bisa nganggep tanggung jawab kanggo bener kabeh konten ing situs iki, utamane kanggo sing diwenehake dening pihak katelu. Kanggo isi forum sing disimpen lan disimpen kaca arsip, sing nduweni forum sing gegandhengan lan ora operator tanggung jawab, iki mung menehi platform teknis sing kasedhiya lan tanggung jawab miturut §16 ECG minangka panyedhiya host ora kanggo anggotane lan aktivitase. Yen sampeyan ngelingi isi sing bermasalah utawa ilegal, hubungi langsung, sampeyan bakal nemokake rincian kontak ing jejak kasebut.

2. Tanggung jawab kanggo tautan ing situs iki
Situs web kita ngandhut pranala menyang situs web liya sing isi kita ora tanggung jawab. Tanggung jawab kanggo situs web sing disambung ora ana kanggo kita miturut § 17 ECG, amarga kita ora duwe kawruh babagan ilegal lan ora ngelingi ilegalitas kuwi lan kita bakal mbusak tautan kanthi langsung yen kita bakal weruh apa ilegal. Yen sampeyan ngandhani pranala sing ora sah ing situs web kita, hubungi kita, sampeyan bakal nemokake rincian kontak ing jejak kasebut.

3. Panyimpenan data otomatis
Nalika sampeyan ngunjungi situs web iki, informasi tartamtu digawe lan disimpen kanthi otomatis, kalebu ing situs iki. Yen sampeyan ngunjungi situs web kita saiki, server web kita (komputer sing situs web kasebut disimpen) sacara otomatis nyimpen data kayata alamat (URL) situs web sing panjenengan telusuri, browser lan versi browser, sistem operasi sing digunakake, alamat (URL) Page (URL Referrer), jeneng host lan alamat IP saka piranti kasebut, lan tanggal lan wektu ing file (file log server Web). Minangka aturan, file log pangembang web disimpen rong minggu lan banjur dibusak kanthi otomatis. Kita ora nyampekano informasi iki, nanging kita ora bisa netepake yen bakal katon ing prilaku sing ora sah. Ing basis legal, miturut Pasal 6 ayat 1 f DSGVO (lawfulness of processing), iku ana kapentingan sing sah ing ngaktifake operasi bebas kesalahan situs web iki kanthi njupuk file log server web.

4. Panyimpenan data pribadhi
Data pribadhi sing dikirim kanthi elektronik marang kita ing situs web iki, kayata jeneng, alamat e-mail, alamat utawa informasi pribadhi liyane ing konteks ngirim formulir utawa komentar, bakal dituduhake bebarengan karo wektu lan alamat IP digunakake kanggo tujuan kasebut, katahan aman lan ora diwiwiti kanggo pihak katelu. Kita mung nggunakake data pribadi kanggo komunikasi karo pengunjung sing tegas njaluk kontak lan kanggo proses layanan lan produk sing ana ing situs iki. Kita ora bakal nyampekano informasi pribadhi tanpa idin, nanging kita ora bisa ngendhekake yen bakal katon ing prilaku sing ora sah. Yen sampeyan ngirim informasi pribadhi kanthi e-mail, adoh saka situs web iki, kita ora bisa njamin transmisi lan proteksi data kanthi aman. Disaranake sampeyan ora ngirim informasi rahasia liwat email. Dasar legal miturut Pasal 6 (1a) saka GDPR (prosiding hukum) yaiku sampeyan menehi kita ijin kanggo ngolah data sing sampeyan lebokna. Sampeyan bisa mbatalake idin iki kapan wae, lan ora resmi e-mail, sampeyan bakal nemokake rincian kontak ing jejak kasebut.

5. Hak miturut Peraturan Perlindungan Data Umum
Miturut pranata GDPR lan Undang-undang Perlindungan Data Austria (DSG), padha duwe hak ing ngisor iki: hak kanggo koreksi (Pasal 16 GDPR), hak kanggo dibusak (Pasal 17 GDPR), hak kanggo watesan pangolahan (Artikel 18 DSGVO), hak kanggo notifikasi, tugas notifikasi sing gegandhengan karo koreksi utawa pambusakan data pribadhi utawa watesan pangolahan (Pasal 19 GDPR), hak data portofolio (Pasal 20 GDPR), hak bantahan (pasal 21 GDPR), tengen, ora mung sacara eksklusif kanggo ditrapake miturut pamroses otomatis, kalebu profiling, (Pasal 22 GDPR). Yen sampeyan pracaya manawa pangolahan data sampeyan nglanggar hukum pangayoman data utawa nyatakake claims pangayoman data sampeyan wis dilanggar kanthi cara, sampeyan bisa sambat marang panguwasa pengawas, sing ing Austria minangka panguwasa pangayoman data.

6. cookie
Situs web kita nggunakake cookie HTTP kanggo nyimpen data khusus pengguna. Cookie minangka paket data cendhak sing diganti antarane browser web lan server web, nanging ora ono gunane kanggo wong-wong mau lan mung digunakake kanggo aplikasi web, kayata aplikasi web. Minangka forum, makna, umpamane, kanthi sementara nyimpen data sesi kanggo akun panganggo sing sampeyan wis mlebu ing forum. Ana rong jinis cookie: Cookie pihak katelu digawe dening situs web kita, lan cookie pihak katelu digawe dening situs web liyane (eg Cloudflare). Bentenaken luwih saka telung kategori cookie, bedane iki didhasarake karo kebutuhan: cookie penting kanggo njamin fungsi dhasar saka situs web, cookie fungsional kanggo njamin kinerja situs web lan cookies sing dituju kanggo nambah pengalaman panganggo. Cookie pihak katelu kita teknis perlu kanggo njamin fungsi layanan lan ora ngemot data pribadhi kayata alamat IP utawa alamat e-mail sampeyan. Kue kui mulane ora kalebu ing § 96 Telekomunikasi Act (TKG), amarga layanan ora bisa digunakake kanggo kabeh pangguna nalika cookie dipateni. Mulane, persetujuan ing tegese TKG ora perlu. Khususe, iki yaiku cookie pihak katelu ing ngisor iki: * _data, * _t, * _sid lan opsional xt_ddos_key, xt_fboff lan xt_banman minangka cookie sesi kanggo data mlebu lan sesi, xt_cdn, xt_dir lan xt_rewrites kanggo pangalihan sampeyan ngakses liwat Cloudflare , uga xt_cookiecheck kanggo nggawe sampeyan weruh cathetan ing jejere topeng mlebu, yen sampeyan wis ngilangi cookie ing setelan browser sampeyan. Cookie pihak katelu __cfdid yaiku cookie sing perlu teknis saka Cloudflare. Kita nggunakake layanan Cloudflare kanggo nglindhungi layanan kita marang serangan DDoS, yen kasedhiyan kasedhiya ora bakal dijamin. Cookie tetep disimpen ing piranti nganti kekuwatan wektu kadaluarsa utawa nganti sampeyan mbusak, sing bisa kedadeyan gumantung setelan browser nalika nutup browser. Yen sampeyan ora ngidini kita nggunakake cookie, aku. mateni iki dening setelan browser, sawetara fungsi lan kaca bisa ora kaya samesthine.

7. Aplikasi Katentuan Pangginaan supados langkung

Best Webforum wiwit taun 2004

  • Forum khusus tinimbang klompok Facebook!
  • Lokasi data kasebut yaiku Austria
  • Ora ana kekacoan topik utawa watesan teks
  • Bisa ditemokake liwat mesin telusur
  • Ora ana dodolan data pangguna
  • Kontribusi panganggo kasebut nduweni manfaat jangka panjang
  • Tanpa censorship lan jeneng nyata
  • Fokus ing topik tinimbang wong
  • Pembangunan tetep (2023)
  • Enkripsi terus-terusan
  • Paling kuat phpBB XTE 4.3
  • Tanpa biaya, watesan, utawa pariwara
  • Subdomain utawa domain level paling dhuwur
  • Bisa diinstal minangka app
  • Lumahing sing paling cetha
  • Ngisi daya wektu 0.1 detik
  • Desain dhewe nggunakake Admin Gaya
  • 104 pangguna pangguna kasedhiya
  • Sambungan CDN (Cloudflare)
  • Grafis header dhewe, wektu gulung cendhak
  • Responsif uga kanggo smartphone
  • Dioptimalake kanggo mesin telusur
  • Pratinjau kirim, smilies, tandha tangan
  • Tandhani jawaban sing bener kanggo pitakon
  • E-mail lan kabar akeh
  • Response Cepet lan Kuotasi
  • Ngowahi tulisan
  • Lampiran file lan tampilan cetak
  • Ijin lan kontrol akses
  • Cockpits for moderation & administration
  • Jajak pendapat karo macem-macem pilihan
  • Bookmark lan tulisan pungkasan
  • Pesen pribadi lan live chat
  • Mlebu liwat Facebook bisa
  • Log panganggo lan statistik
  • Nampilake topik sing padha
  • Pengumuman lan pemecahan
  • Ndhukung Messenger (Skype, Facebook)
  • # Support Hashtag ing kiriman
  • Setelan kanggo pangguna lan kelompok
  • Ringkasan teks otomatis
  • Warnings lan kunci
  • Notifikasi kanggo kiriman anyar
  • Pisah lan gabungake kiriman
  • Panelusuran teks lengkap lan panelusuran luwih canggih
  • Avatar, rangking, data profil lanjut
Following this hyperlink will lead to a permanent autoban.