weton - Forum Web Forum Komunitas Paling Apik
Forum gratis | ndhaftar kanggo forum gratis | Top 20 forum | dhukungan | weton
headermap rect rect rect rect rect
headerbottom
Best Webforum wiwit taun 2004
weton
  • Lumahing sing paling cetha
  • Bisa diinstal minangka app
  • Sambungan CDN (Cloudflare)
  • Responsif uga kanggo smartphone
  • 104 pangguna pangguna kasedhiya
  • Subdomain utawa domain level paling dhuwur
  • Enkripsi terus-terusan
  • Pembangunan tetep (2022)
  • Desain dhewe nggunakake Admin Gaya
  • Paling kuat phpBB XTE 4.3
  • Grafis header dhewe, wektu gulung cendhak
  • Dioptimalake kanggo mesin telusur
  • Ngisi daya wektu 0.1 detik
  • Tanpa biaya, watesan, utawa pariwara
  • more ...Mlebu liwat Facebook bisa
    Pesen pribadi lan live chat
    Ngowahi tulisan
    Setelan kanggo pangguna lan kelompok
    Cockpits for moderation & administration
    Ijin lan kontrol akses
    Response Cepet lan Kuotasi
    Nampilake topik sing padha
    Tandhani jawaban sing bener kanggo pitakon
    Lampiran file lan tampilan cetak
    Ringkasan teks otomatis
    Pengumuman lan pemecahan
    Pratinjau kirim, smilies, tandha tangan
    Avatar, rangking, data profil lanjut
    E-mail lan kabar akeh
    Panelusuran teks lengkap lan panelusuran luwih canggih
    Ndhukung Messenger (Skype, Facebook)
    Pisah lan gabungake kiriman
    Bookmark lan tulisan pungkasan
    Warnings lan kunci
    Jajak pendapat karo macem-macem pilihan
    Log panganggo lan statistik
    # Support Hashtag ing kiriman
    Notifikasi kanggo kiriman anyar
  • Forum khusus tinimbang klompok Facebook!
  • Ora ana kekacoan topik utawa watesan teks
  • Kontribusi panganggo kasebut nduweni manfaat jangka panjang
  • Lokasi data kasebut yaiku Austria
  • Tanpa censorship lan jeneng nyata
  • Ora ana dodolan data pangguna
  • Fokus ing topik tinimbang wong
  • Bisa ditemokake liwat mesin telusur
weton

Penafian lan jejak

Dipl.-Ing. Reinhard Schagerer
Wina, Austria
webmaster@schagerer.com

Nglaporake konten ilegal ing forum: abuse@schagerer.com
Tulung kutip kutipan lan sabdho kanthi cara awam miturut ÖStGB §.
1. Tanggung jawab kanggo isi situs web iki
Kita terus ngembangake isi situs web iki lan ngupaya nyedhiyakake informasi sing bener lan up-to-date. Saliyane, kita ora bisa nganggep tanggung jawab kanggo bener kabeh konten ing situs iki, utamane kanggo sing diwenehake dening pihak katelu. Kanggo isi forum sing disimpen lan disimpen kaca arsip, sing nduweni forum sing gegandhengan lan ora operator tanggung jawab, iki mung menehi platform teknis sing kasedhiya lan tanggung jawab miturut §16 ECG minangka panyedhiya host ora kanggo anggotane lan aktivitase. Yen sampeyan ngelingi isi sing bermasalah utawa ilegal, hubungi langsung, sampeyan bakal nemokake rincian kontak ing jejak kasebut.

2. Tanggung jawab kanggo tautan ing situs iki
Situs web kita ngandhut pranala menyang situs web liya sing isi kita ora tanggung jawab. Tanggung jawab kanggo situs web sing disambung ora ana kanggo kita miturut § 17 ECG, amarga kita ora duwe kawruh babagan ilegal lan ora ngelingi ilegalitas kuwi lan kita bakal mbusak tautan kanthi langsung yen kita bakal weruh apa ilegal. Yen sampeyan ngandhani pranala sing ora sah ing situs web kita, hubungi kita, sampeyan bakal nemokake rincian kontak ing jejak kasebut.

3. Panyimpenan data otomatis
Nalika sampeyan ngunjungi situs web iki, informasi tartamtu digawe lan disimpen kanthi otomatis, kalebu ing situs iki. Yen sampeyan ngunjungi situs web kita saiki, server web kita (komputer sing situs web kasebut disimpen) sacara otomatis nyimpen data kayata alamat (URL) situs web sing panjenengan telusuri, browser lan versi browser, sistem operasi sing digunakake, alamat (URL) Page (URL Referrer), jeneng host lan alamat IP saka piranti kasebut, lan tanggal lan wektu ing file (file log server Web). Minangka aturan, file log pangembang web disimpen rong minggu lan banjur dibusak kanthi otomatis. Kita ora nyampekano informasi iki, nanging kita ora bisa netepake yen bakal katon ing prilaku sing ora sah. Ing basis legal, miturut Pasal 6 ayat 1 f DSGVO (lawfulness of processing), iku ana kapentingan sing sah ing ngaktifake operasi bebas kesalahan situs web iki kanthi njupuk file log server web.

4. Panyimpenan data pribadhi
Data pribadhi sing dikirim kanthi elektronik marang kita ing situs web iki, kayata jeneng, alamat e-mail, alamat utawa informasi pribadhi liyane ing konteks ngirim formulir utawa komentar, bakal dituduhake bebarengan karo wektu lan alamat IP digunakake kanggo tujuan kasebut, katahan aman lan ora diwiwiti kanggo pihak katelu. Kita mung nggunakake data pribadi kanggo komunikasi karo pengunjung sing tegas njaluk kontak lan kanggo proses layanan lan produk sing ana ing situs iki. Kita ora bakal nyampekano informasi pribadhi tanpa idin, nanging kita ora bisa ngendhekake yen bakal katon ing prilaku sing ora sah. Yen sampeyan ngirim informasi pribadhi kanthi e-mail, adoh saka situs web iki, kita ora bisa njamin transmisi lan proteksi data kanthi aman. Disaranake sampeyan ora ngirim informasi rahasia liwat email. Dasar legal miturut Pasal 6 (1a) saka GDPR (prosiding hukum) yaiku sampeyan menehi kita ijin kanggo ngolah data sing sampeyan lebokna. Sampeyan bisa mbatalake idin iki kapan wae, lan ora resmi e-mail, sampeyan bakal nemokake rincian kontak ing jejak kasebut.

5. Hak miturut Peraturan Perlindungan Data Umum
Miturut pranata GDPR lan Undang-undang Perlindungan Data Austria (DSG), padha duwe hak ing ngisor iki: hak kanggo koreksi (Pasal 16 GDPR), hak kanggo dibusak (Pasal 17 GDPR), hak kanggo watesan pangolahan (Artikel 18 DSGVO), hak kanggo notifikasi, tugas notifikasi sing gegandhengan karo koreksi utawa pambusakan data pribadhi utawa watesan pangolahan (Pasal 19 GDPR), hak data portofolio (Pasal 20 GDPR), hak bantahan (pasal 21 GDPR), tengen, ora mung sacara eksklusif kanggo ditrapake miturut pamroses otomatis, kalebu profiling, (Pasal 22 GDPR). Yen sampeyan pracaya manawa pangolahan data sampeyan nglanggar hukum pangayoman data utawa nyatakake claims pangayoman data sampeyan wis dilanggar kanthi cara, sampeyan bisa sambat marang panguwasa pengawas, sing ing Austria minangka panguwasa pangayoman data.

6. cookie
Situs web kita nggunakake cookie HTTP kanggo nyimpen data khusus pengguna. Cookie minangka paket data cendhak sing diganti antarane browser web lan server web, nanging ora ono gunane kanggo wong-wong mau lan mung digunakake kanggo aplikasi web, kayata aplikasi web. Minangka forum, makna, umpamane, kanthi sementara nyimpen data sesi kanggo akun panganggo sing sampeyan wis mlebu ing forum. Ana rong jinis cookie: Cookie pihak katelu digawe dening situs web kita, lan cookie pihak katelu digawe dening situs web liyane (eg Cloudflare). Bentenaken luwih saka telung kategori cookie, bedane iki didhasarake karo kebutuhan: cookie penting kanggo njamin fungsi dhasar saka situs web, cookie fungsional kanggo njamin kinerja situs web lan cookies sing dituju kanggo nambah pengalaman panganggo. Cookie pihak katelu kita teknis perlu kanggo njamin fungsi layanan lan ora ngemot data pribadhi kayata alamat IP utawa alamat e-mail sampeyan. Kue kui mulane ora kalebu ing § 96 Telekomunikasi Act (TKG), amarga layanan ora bisa digunakake kanggo kabeh pangguna nalika cookie dipateni. Mulane, persetujuan ing tegese TKG ora perlu. Khususe, iki yaiku cookie pihak katelu ing ngisor iki: * _data, * _t, * _sid lan opsional xt_ddos_key, xt_fboff lan xt_banman minangka cookie sesi kanggo data mlebu lan sesi, xt_cdn, xt_dir lan xt_rewrites kanggo pangalihan sampeyan ngakses liwat Cloudflare , uga xt_cookiecheck kanggo nggawe sampeyan weruh cathetan ing jejere topeng mlebu, yen sampeyan wis ngilangi cookie ing setelan browser sampeyan. Cookie pihak katelu __cfdid yaiku cookie sing perlu teknis saka Cloudflare. Kita nggunakake layanan Cloudflare kanggo nglindhungi layanan kita marang serangan DDoS, yen kasedhiyan kasedhiya ora bakal dijamin. Cookie tetep disimpen ing piranti nganti kekuwatan wektu kadaluarsa utawa nganti sampeyan mbusak, sing bisa kedadeyan gumantung setelan browser nalika nutup browser. Yen sampeyan ora ngidini kita nggunakake cookie, aku. mateni iki dening setelan browser, sawetara fungsi lan kaca bisa ora kaya samesthine.

7. Aplikasi Katentuan Pangginaan supados langkung

weton

Penafian lan jejak

Dipl.-Ing. Reinhard Schagerer
Wina, Austria
webmaster@schagerer.com
Nglaporake konten ilegal ing forum: abuse@schagerer.com
Tulung kutip kutipan lan sabdho kanthi cara awam miturut ÖStGB §.
1. Tanggung jawab kanggo isi situs web iki
Kita terus ngembangake isi situs web iki lan ngupaya nyedhiyakake informasi sing bener lan up-to-date. Saliyane, kita ora bisa nganggep tanggung jawab kanggo bener kabeh konten ing situs iki, utamane kanggo sing diwenehake dening pihak katelu. Kanggo isi forum sing disimpen lan disimpen kaca arsip, sing nduweni forum sing gegandhengan lan ora operator tanggung jawab, iki mung menehi platform teknis sing kasedhiya lan tanggung jawab miturut §16 ECG minangka panyedhiya host ora kanggo anggotane lan aktivitase. Yen sampeyan ngelingi isi sing bermasalah utawa ilegal, hubungi langsung, sampeyan bakal nemokake rincian kontak ing jejak kasebut.

2. Tanggung jawab kanggo tautan ing situs iki
Situs web kita ngandhut pranala menyang situs web liya sing isi kita ora tanggung jawab. Tanggung jawab kanggo situs web sing disambung ora ana kanggo kita miturut § 17 ECG, amarga kita ora duwe kawruh babagan ilegal lan ora ngelingi ilegalitas kuwi lan kita bakal mbusak tautan kanthi langsung yen kita bakal weruh apa ilegal. Yen sampeyan ngandhani pranala sing ora sah ing situs web kita, hubungi kita, sampeyan bakal nemokake rincian kontak ing jejak kasebut.

3. Panyimpenan data otomatis
Nalika sampeyan ngunjungi situs web iki, informasi tartamtu digawe lan disimpen kanthi otomatis, kalebu ing situs iki. Yen sampeyan ngunjungi situs web kita saiki, server web kita (komputer sing situs web kasebut disimpen) sacara otomatis nyimpen data kayata alamat (URL) situs web sing panjenengan telusuri, browser lan versi browser, sistem operasi sing digunakake, alamat (URL) Page (URL Referrer), jeneng host lan alamat IP saka piranti kasebut, lan tanggal lan wektu ing file (file log server Web). Minangka aturan, file log pangembang web disimpen rong minggu lan banjur dibusak kanthi otomatis. Kita ora nyampekano informasi iki, nanging kita ora bisa netepake yen bakal katon ing prilaku sing ora sah. Ing basis legal, miturut Pasal 6 ayat 1 f DSGVO (lawfulness of processing), iku ana kapentingan sing sah ing ngaktifake operasi bebas kesalahan situs web iki kanthi njupuk file log server web.

4. Panyimpenan data pribadhi
Data pribadhi sing dikirim kanthi elektronik marang kita ing situs web iki, kayata jeneng, alamat e-mail, alamat utawa informasi pribadhi liyane ing konteks ngirim formulir utawa komentar, bakal dituduhake bebarengan karo wektu lan alamat IP digunakake kanggo tujuan kasebut, katahan aman lan ora diwiwiti kanggo pihak katelu. Kita mung nggunakake data pribadi kanggo komunikasi karo pengunjung sing tegas njaluk kontak lan kanggo proses layanan lan produk sing ana ing situs iki. Kita ora bakal nyampekano informasi pribadhi tanpa idin, nanging kita ora bisa ngendhekake yen bakal katon ing prilaku sing ora sah. Yen sampeyan ngirim informasi pribadhi kanthi e-mail, adoh saka situs web iki, kita ora bisa njamin transmisi lan proteksi data kanthi aman. Disaranake sampeyan ora ngirim informasi rahasia liwat email. Dasar legal miturut Pasal 6 (1a) saka GDPR (prosiding hukum) yaiku sampeyan menehi kita ijin kanggo ngolah data sing sampeyan lebokna. Sampeyan bisa mbatalake idin iki kapan wae, lan ora resmi e-mail, sampeyan bakal nemokake rincian kontak ing jejak kasebut.

5. Hak miturut Peraturan Perlindungan Data Umum
Miturut pranata GDPR lan Undang-undang Perlindungan Data Austria (DSG), padha duwe hak ing ngisor iki: hak kanggo koreksi (Pasal 16 GDPR), hak kanggo dibusak (Pasal 17 GDPR), hak kanggo watesan pangolahan (Artikel 18 DSGVO), hak kanggo notifikasi, tugas notifikasi sing gegandhengan karo koreksi utawa pambusakan data pribadhi utawa watesan pangolahan (Pasal 19 GDPR), hak data portofolio (Pasal 20 GDPR), hak bantahan (pasal 21 GDPR), tengen, ora mung sacara eksklusif kanggo ditrapake miturut pamroses otomatis, kalebu profiling, (Pasal 22 GDPR). Yen sampeyan pracaya manawa pangolahan data sampeyan nglanggar hukum pangayoman data utawa nyatakake claims pangayoman data sampeyan wis dilanggar kanthi cara, sampeyan bisa sambat marang panguwasa pengawas, sing ing Austria minangka panguwasa pangayoman data.

6. cookie
Situs web kita nggunakake cookie HTTP kanggo nyimpen data khusus pengguna. Cookie minangka paket data cendhak sing diganti antarane browser web lan server web, nanging ora ono gunane kanggo wong-wong mau lan mung digunakake kanggo aplikasi web, kayata aplikasi web. Minangka forum, makna, umpamane, kanthi sementara nyimpen data sesi kanggo akun panganggo sing sampeyan wis mlebu ing forum. Ana rong jinis cookie: Cookie pihak katelu digawe dening situs web kita, lan cookie pihak katelu digawe dening situs web liyane (eg Cloudflare). Bentenaken luwih saka telung kategori cookie, bedane iki didhasarake karo kebutuhan: cookie penting kanggo njamin fungsi dhasar saka situs web, cookie fungsional kanggo njamin kinerja situs web lan cookies sing dituju kanggo nambah pengalaman panganggo. Cookie pihak katelu kita teknis perlu kanggo njamin fungsi layanan lan ora ngemot data pribadhi kayata alamat IP utawa alamat e-mail sampeyan. Kue kui mulane ora kalebu ing § 96 Telekomunikasi Act (TKG), amarga layanan ora bisa digunakake kanggo kabeh pangguna nalika cookie dipateni. Mulane, persetujuan ing tegese TKG ora perlu. Khususe, iki yaiku cookie pihak katelu ing ngisor iki: * _data, * _t, * _sid lan opsional xt_ddos_key, xt_fboff lan xt_banman minangka cookie sesi kanggo data mlebu lan sesi, xt_cdn, xt_dir lan xt_rewrites kanggo pangalihan sampeyan ngakses liwat Cloudflare , uga xt_cookiecheck kanggo nggawe sampeyan weruh cathetan ing jejere topeng mlebu, yen sampeyan wis ngilangi cookie ing setelan browser sampeyan. Cookie pihak katelu __cfdid yaiku cookie sing perlu teknis saka Cloudflare. Kita nggunakake layanan Cloudflare kanggo nglindhungi layanan kita marang serangan DDoS, yen kasedhiyan kasedhiya ora bakal dijamin. Cookie tetep disimpen ing piranti nganti kekuwatan wektu kadaluarsa utawa nganti sampeyan mbusak, sing bisa kedadeyan gumantung setelan browser nalika nutup browser. Yen sampeyan ora ngidini kita nggunakake cookie, aku. mateni iki dening setelan browser, sawetara fungsi lan kaca bisa ora kaya samesthine.

7. Aplikasi Katentuan Pangginaan supados langkung

Best Webforum wiwit taun 2004

  • Forum khusus tinimbang klompok Facebook!
  • Ora ana kekacoan topik utawa watesan teks
  • Kontribusi panganggo kasebut nduweni manfaat jangka panjang
  • Lokasi data kasebut yaiku Austria
  • Tanpa censorship lan jeneng nyata
  • Ora ana dodolan data pangguna
  • Fokus ing topik tinimbang wong
  • Bisa ditemokake liwat mesin telusur
  • Lumahing sing paling cetha
  • Bisa diinstal minangka app
  • Sambungan CDN (Cloudflare)
  • Responsif uga kanggo smartphone
  • 104 pangguna pangguna kasedhiya
  • Subdomain utawa domain level paling dhuwur
  • Enkripsi terus-terusan
  • Pembangunan tetep (2022)
  • Desain dhewe nggunakake Admin Gaya
  • Paling kuat phpBB XTE 4.3
  • Grafis header dhewe, wektu gulung cendhak
  • Dioptimalake kanggo mesin telusur
  • Ngisi daya wektu 0.1 detik
  • Tanpa biaya, watesan, utawa pariwara
  • Mlebu liwat Facebook bisa
  • Pesen pribadi lan live chat
  • Ngowahi tulisan
  • Setelan kanggo pangguna lan kelompok
  • Cockpits for moderation & administration
  • Ijin lan kontrol akses
  • Response Cepet lan Kuotasi
  • Nampilake topik sing padha
  • Tandhani jawaban sing bener kanggo pitakon
  • Lampiran file lan tampilan cetak
  • Ringkasan teks otomatis
  • Pengumuman lan pemecahan
  • Pratinjau kirim, smilies, tandha tangan
  • Avatar, rangking, data profil lanjut
  • E-mail lan kabar akeh
  • Panelusuran teks lengkap lan panelusuran luwih canggih
  • Ndhukung Messenger (Skype, Facebook)
  • Pisah lan gabungake kiriman
  • Bookmark lan tulisan pungkasan
  • Warnings lan kunci
  • Jajak pendapat karo macem-macem pilihan
  • Log panganggo lan statistik
  • # Support Hashtag ing kiriman
  • Notifikasi kanggo kiriman anyar
Following this hyperlink will lead to a permanent autoban.